Tisztelt Érdeklődő!

Köszönöm megtisztelő látogatását, és amennyiben Szeged 100 km-es vonzáskörzetében tervez háztartási vagy céges napelemes beruházást, akkor a következőket ajánlom Önnek:

kérje a díjmentes felmérést,
ez alapján ingyenes árajánlatot,
és a személyre szóló kötelezettség nélküli konzultációt napelem,
és a kapcsolódó pályázatok témában.

Ha szimpatikusnak találja az árajánlatot, akkor szerződéses dokumentáció lezárása után következő lépés az engedélyezési folyamat elindítása lesz. Az Ön döntése szerint készpénzes finanszírozást választhat, vagy pályázatírással folytatódik az együttműködésünk. Ezt követi majd a kivitelezés. A rendszer üzembe helyezése az ad-vesz mérőóra felszerelésével indul el.

Gondolnia kell azonban az esetleges garanciális meghibásodások rugalmas elhárítására, a szintén nem tervezett vagy szükségszerű javítás és karbantartás megbízható elvégzésére.

Fontos az is, hogy minden egy kézből kezelhető és átlátható legyen, és ahol nem egymásra mutogatnak a vállalkozások, ki és miért nem felelős a problémák kialakulása miatt, hanem valóban meg akarják azokat oldani!

Véleményem szerint mindenképpen egy stabil, megbízható, gyors szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozással érdemes leszerződnie.

Üdvözlettel: Kószó Csaba tulajdonos

Ön még fizet áramszámlát?

Egyre több embert foglalkoztat az, hogy vajon hogyan lehetne azokat a háztartási kiadásainkat elfelejteni, melyek kifizetése hónapról hónapra jelentkezik mindannyiunk életében, függetlenül a havi bevételeinktől.

A rezsiköltségeink - általában - második legnagyobb eleme a villanyszámla. Bizonyára Ön, mint e honlap látogatója már ismeri a megoldást ennek a lenullázására: készpénzből, pályázatból finanszírozott napelemes rendszerrel valóban lehet, és érdemes is kiváltani a villanyszámlát.

Igen, valóban. Ha ez ennyire pofon egyszerű és sima ügy lenne, akkor hazánkban már mindegyik családi ház tetején, és tanya udvarán működne solar rendszer.

Mi miatt – az anyagi tényezőt kivéve – nem terjedt még el a napelemes rendszer?

A szakmai hozzáértés hiánya, és a nem ügyfélbarát pályázatírás, valamint a kivitelező megbízhatatlansága miatt pl.:

• Biztosan vannak Önnek is olyan ismerősei, akiknek a hosszú hónapokig vagy akár 1-2 évig is elhúzódott az ad-vesz mérőóra felszereléséig az idő,
• vagy a már üzemelő rendszer garanciális hibája esetén hónapok estek ki a szerviz nem megfelelő hozzáállása miatt.

Kiknek ajánljuk?

A napelem mindenkinek ajánlott!

A napelem rendszer mindenki számára ajánlott, akinek fontos a megújuló energia, kedveli a modern technológiai vívmányokat és szeretné ingatlana értékét megnövelni úgy, hogy közben havonta spórol.

Napelem magánházra


A napelem telepítés a legegyszerűbb módja családi házunk értéknövelésének. A környezetbarát napelemrendszerre váltás után pedig örökre búcsút inthetünk a villanyszámlának is.

Érdekel!

Napelem tanyára


Nagy örömünkre szolgál, hogy a tanyán élőknek is segíthetünk a 95%-os pályázati támogatással, saját napelemes háztartási méretű kiserőművek létrehozásában. Kihagyhatatlan ajánlat!

Érdekel!

100% állami támogatás


Megjelent a Lakossági napelemes rendszerek, villamosenergia tárolók, hőszivattyús fűtési rendszerek és nyílászáró cserét finanszírozó, vissza nem térítendő, előfinanszírozás- és előleg mentes, 100%-os támogatása, akár 11.300.000 Ft értékben.

Érdekel!

Mórahalom és Szeged 100 km-res vonzáskörzetében kínálunk háztartási és céges napelemes beruházást. Ingyenes felméréssel, díjmentes árajánlat készítéssel és személyre szabott, 100%-osan kötelezettség mentes konzultációval.

Kapcsolatfelvétel

+36 30 677-68-09

AZ ÖN TANÁCSADÓJA: