Tisztelt Érdeklődő!

Köszönöm megtisztelő látogatását, és amennyiben Szeged 100 km-es vonzáskörzetében tervez háztartási vagy céges napelemes beruházást, akkor a következőket ajánlom Önnek:

kérje a díjmentes felmérést,
ez alapján ingyenes árajánlatot,
és a személyre szóló kötelezettség nélküli konzultációt napelem,
és a kapcsolódó pályázatok témában.

Ha szimpatikusnak találja az árajánlatot, akkor szerződéses dokumentáció lezárása után következő lépés az engedélyezési folyamat elindítása lesz. Az Ön döntése szerint készpénzes finanszírozást választhat, vagy pályázatírással folytatódik az együttműködésünk. Ezt követi majd a kivitelezés. A rendszer üzembe helyezése az ad-vesz mérőóra felszerelésével indul el.

Gondolnia kell azonban az esetleges garanciális meghibásodások rugalmas elhárítására, a szintén nem tervezett vagy szükségszerű javítás és karbantartás megbízható elvégzésére.

Fontos az is, hogy minden egy kézből kezelhető és átlátható legyen, és ahol nem egymásra mutogatnak a vállalkozások, ki és miért nem felelős a problémák kialakulása miatt, hanem valóban meg akarják azokat oldani!

Véleményem szerint mindenképpen egy stabil, megbízható, gyors szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozással érdemes leszerződnie.

Üdvözlettel: Kószó Csaba tulajdonos

Mórahalom és Szeged 100 km-res vonzáskörzetében kínálunk háztartási és céges napelemes beruházást. Ingyenes felméréssel, díjmentes árajánlat készítéssel és személyre szabott, 100%-osan kötelezettség mentes konzultációval.

Kapcsolatfelvétel

+36 30 677-68-09

AZ ÖN TANÁCSADÓJA: