Tisztelt Tulajdonos / Ügyvezető!

2023-ban már - néhány korábban létrejött többéves szerződésen kívül – szinte minden egyéni vállalkozó, cég, intézmény, irodaház, fürdő, üzlet, hűtőház, üzem, műhely, konyha, vendéglátó egység stb. áramszámlája drasztikusan mértékben, többszörösére emelkedett.

A napelemes beruházások eredményességét, és néhány éven belüli megtérülését eredményező szaldó elszámolás csak a 2022. október 30-ig beadott igénybejelentések esetén valósulhat meg. A betáplálás lehetőségét, vagyis a hálózat akkumulátorként történő hasznosítását bizonytalan ideig - várhatóan területi elhelyezkedéstől is függően - felfüggesztették.

Hogyan lehet jelenlegi helyzetben mérsékelni, részben vagy egészben kiváltani az áramszámlát?

Legjobb megoldás a visszwatt védelemmel rendelkező a napelemes rendszer , melynek lényege, hogy a megtermelt pillanatnyi energia nem lehet nagyobb, mint az adott felhasználási helyen vételezett energia. Tehát a napelemes rendszer csupán annyit termelhet, amennyit a fogyasztó pillanatnyilag felhasznál, és nem lehet visszatáplálni a közüzemi hálózatra.


Amennyiben Önöknek az éves áramfelhasználása 20.000 kWh – 70.000 kWh óra között van, ajánlatunk a következő:

Önerős, saját napelemes rendszer létesítése esetén a solar beruházás akár 2-3 év alatt megtérülhet, függően a nappali – éjszakai áramfelhasználás arányától, és a szezonális áramszükséglettől.
Bérelt napelemes rendszer igénybevételének hatalmas előnye, hogy a fogyasztó részéről nem merül fel hirtelen sokmilliós kiadás a napelemes rendszer beruházására, viszont az áramszámla a bérelt napelemes rendszerrel is jelentősen csökkenthető. Futamidő alatt bármikor megvásárolható a rendszer, illetve a futamidő megállapodás szerint hosszabbítható.Amennyiben valamelyik ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, várjuk a jelentkezését. Lépjen mielőbb, és ne hezitáljon! Az idő most valóban pénzt jelent, a gyors döntés több rezsiköltség megtakarítást jelenthet Önnek!

Üdvözlettel: Kószó Csaba tulajdonos


Érdekel!

Mórahalom és Szeged 100 km-res vonzáskörzetében kínálunk háztartási és céges napelemes beruházást. Ingyenes felméréssel, díjmentes árajánlat készítéssel és személyre szabott, 100%-osan kötelezettség mentes konzultációval.

Kapcsolatfelvétel

+36 30 677-68-09

AZ ÖN TANÁCSADÓJA: